360isee inside virtual tours | Hjälpa dig med ditt Virtuella evenemang
3250
post-template-default,single,single-post,postid-3250,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Hjälpa dig med ditt Virtuella evenemang

Allt fler marknadsansvariga har fått upp ögonen för virtuella event och hur dessa kan lyfta ens affär. Lär dig mer om detta spännande ämne!

Redan under sommaren 2020 fick alla teknikintresserade beskedet att årets upplaga av den välkända teknikmässan CES 2021 i Las Vegas skulle bli helt digital. Detta på grund av den numera välbekanta akronymen COVID-19 som har påverkat våra liv och hur vi interagerar med andra människor.

Istället för sin vanliga närvaro vid Las Vegas Convention Center utvecklade därför många företag som presenterade på årets mässa nya virtuella upplevelser för sina besökare. Detta i samband med att vi troligtvis inte kommer att se några fysiska mässor den närmaste tiden innebär att vi lever och verkar i spännande tider – som kommer ge upphov till nya innovativa sätt att engagera kunder och hjälpa företag att marknadsföra sig själva.

Även om inte alla event var lika uppslukande som andra, inkluderade de flesta extra digitalt innehåll på olika sätt för att ge det där lilla extra. I stället för sin vanliga fest i Las Vegas samarbetade till exempel MediaLink med iHeartMedia och en mängd olika reklambyråer för att erbjuda ett virtuellt evenemang som bland annat innehöll en intervju med talkshow-stjärnan Ryan Seacrest och sångerskan Dua Lipa, följt av en kort digital föreställning med sångerskan Billie Eilish.

VR blir allmängods
Ett område som har fått upp farten, delvis på grund av den pågående pandemin, är marknaden för VR-headset som fortsätter att växa. Tekniken som för bara några år sedan kunde kosta uppemot en månadslön är nu redo att bli var mans egendom. Det innebär samtidigt att med hjälp av VR-teknologi blir det snäppet roligare att sälja sin produkt eller tjänst till den breda allmänheten.

Virtuella tjänster som är informativa, roliga och som berättar en bra historia har utan tvivel framtiden för sig.  Med en VR-hjälm och en bra och uppslukande upplevelse kan man enkelt länka samman nyttoaspekter med mer underhållande delar.

Vi på 360i.se är experter på virtuella evenemang och även virtuell streetview-fotografering. Vi kan hjälpa dig att skräddarsy virtuella aktiviteter, och hjälpa dig ta fram strategier för hur du kan boosta din försäljning med hjälp av virtuella upplevelser som passar både i mobilen och i en VR-hjälm. Hör av dig till oss för mer information!

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.