360isee inside virtual tours | Real Estate 360 Photography
2326
page-template-default,page,page-id-2326,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Real Estate Photography

HOME             ABOUT          360PORTFOLIO      NEWS         CONTACT-Email Us

AR In 360 Real Estate

Augmented Reality can really help the real estate business, so instead of being limited to showing the property one or two days per week with AR it can be shown 24 hours a day worldwide,  to host the property, that would  be so convenient for potential buyers, listing agents.  This would not stop a final viewing from the potential buyer. Augmented reality is an interactive experience of a real-world environment where the objects that reside in the real-world are mostly photographed with 360 cameras and professional photographers.

AR can help real estate agents tell a more compelling artistic visual narrative about what a house, apartment or business location looks like and can look like with changes and that can save time in closing deals.

When it comes to buying a house, it’s now possible for prospective buyers to share screens while the agent or virtual agent.  With AR there is no need for VR glasses. Everybody is seeing that Augmented Reality will be four times bigger than virtual reality.

Arkitekturell fastighetsfotografering, virtuella visningar och foton som garanterar ett bra första intryck – Är det hela värt det?

Den senaste tiden så har det skett enorma förändringar när det kommer till fotografering inför fastighetsförsäljningar och visningar. Numera förväntar sig presumtiva kunder ofta att redan inledningsvis ha tillgång till bilder som framställts via 360 graders fastighetsfotografering. Anledningen är så klart att detta ger ett drastiskt bättre perspektiv på fastigheten eller lägenheten som den potentiella kunden tittar på.

Ian Johnson, ansvarig fotograf på 360ise, har sett en drastisk ökning i efterfrågan bara de senaste månaderna och berättar att ”Den bistra sanningen är att det numera ofta är tillgängligheten på denna sorts foton som avgöra huruvida köparna ens väljer att titta närmare på annonsen”.

Men då detta är en relativt sett ny teknik så valde vi att ställa oss själva frågan huruvida det verkligen är värt att engagera sig? Det svar som vi kom fram till kan på många sätt förvåna sig.

real estate 360 photographer

Upplevelse och känslan av tillgänglighet är avgörande

Moderna hus- och fastighetsköpare har kommit att förvänta sig en väldigt stor tillgänglighet. Detta är förmodligen en direkt följd av den utbreda internetkulturen kring sociala medier, appar och sökmotorer där man i princip inte behöver anstränga sig för att kunna ta del av den information som man efterfrågar. De företag och privatsäljare som väljer att lägga upp traditionella annonser, med ett fåtal statiska foton, riskerar därför att nästan helt och hållet utesluta en enormt stor grupp potentiella köpare.

Även om denna teknisk kan upplevas som ny och obeprövad så är verkligheten drastiskt annorlunda. Numera är den standard hos ett flertal av de stora kart- och söktjänsterna på internet. Och det är till och med blivit så att den internetsajter som erbjuder denna sorts foton faktiskt prioriteras i sökresultaten över andra tjänster. Oavsett om man är en privatperson eller mäklare har man därför väldigt mycket att vinna på att engagera sig i att kunna erbjuda 360-foton.

Det är knappast en överdrift att påstå att om man vill hålla sig relevant och locka så många potentiella intressenter som möjligt är det nästan ett måste att tillhandahålla en virtuell visning. Den som fortfarande är skeptisk bör verkligen överväga faktumet att Mäklarhuset, Sveriges största mäklarkedja, valt att storsatsa på virtuella bostadsvisningar. Varför? Anledningen är på många sätt självklar. Det är vad kunderna vill ha och har kommit att förvänta sig!

Oavsett om du planerar att på egen hand sälja din bostad eller om du behöver tillhandahålla material till en befintlig mäklare så kommer fotografering i 360-grader att låta alla intressenter att få en närmare titt på bostaden. Detta gör inte bara att personer som inte har möjligheten att komma på en fysisk visning kan överväga ett köp, utan medför även att de som planerar att besöka visningen redan i förväg vet vad de har att förvänta sig. Ta chansen att undvika besvikelser och möjliggör för personer från hela landet, och även hela världen, att ta del av vad erbjudandet. Denna sorts fotografering är en given del av framtiden och kommer hela tiden att bli allt mer viktig.