360isee inside virtual tours | Tandläkarmottagning virtuell rundtur
4025
post-template-default,single,single-post,postid-4025,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Tandläkarmottagning virtuell rundtur

Tandläkarmottagning

Upplever du att din tandläkarmottagning inte lyckas locka tillräckligt många nya kunder via digitala medel? Vi är många som har blivit mer måna om att de platser vi besöker ska hålla god hygien, inte minst när det gäller vård. Med en tandläkarmottagning virtuell rundtur får du chansen att garantera en renlig och professionell mottagning från alla vinklar.

Undersökningar visar att en virtuell rundtur håller kvar besökare 5 till 10 gånger längre. Fotografiet placeras enkelt på din hemsida och fungerar lika bra på datorn, mobilen och surfplattan.

På 360i.se skapar vi tandläkarmottagning virtuell rundtur av din verksamhet. Genom en panoramabild skapas en interaktivt rum där besökare kan se sig omkring i sin egen takt. Med ett fotografi som går att vrida 360 kan kunden utforska din lokal, samtidigt som en video spelas upp i rummet. Effekten blir iögonfallande, och i videon har du möjlighet att ge kunden den information som du annars kanske hade skrivit. Den visuella effekten gör att besökaren stannar kvar på hemsidan och tar del av informationen.

Det är ingen hemlighet att sökmotorerna är herrar över dagens marknadsföringslandskap. Kanske är det viktigare än någonsin att fånga sina kunders uppmärksamhet omedelbart för att inte drunkna i bruset.

Med vår teknik välkomnar du in dina kunder i lokalen utan att de behöver lämna hemmet. Med ett 360 fotografi kan även de som känner sig nervösa inför sitt tandläkarbesök bekanta sig med lokalen och känna sig tryggare på förhand.

När samhället sakta med säkert börjar öppna upp igen efter coronapandemin krävs det att din verksamhet sticker ut från mängden för att kunna fånga intresse. Vi lever i en tid där långa texter, oavsett hur välskrivna, riskerar att bli bortsållade för iögonfallande visuella effekter.

CLICK HERE TO SEE A VIDEO IN A 360 VIRTUAL TOUR

Att presentera sin verksamhet med innovativ teknik är ett effektivt sätt att möta förväntningarna från en generation som är vana vid visuellt tilltalande och stimulerande kommunikationsmedel.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.