360isee inside virtual tours | 360 Drönarfotografering med virtuella rundturer
3223
post-template-default,single,single-post,postid-3223,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
drone

360 Drönarfotografering med virtuella rundturer

360 Drönarfotografering för företag och verksamheter

Ett både representativ och stilbildande visuell framtoning är på många sätt ett måste om man vill se till att såväl nuvarande som framtida kunder, intressenter och brukare får rätt intryck om verksamheten. Det har visat sig vara oerhört viktigt om man vill sticka ut ur mängden, och verkligen visa alla sidor av ens verksamhet.

Men fotografisk framställning är på många sätt en färskvara. Och de stilgrepp som var trendsättande för bara några år sedan, framstår ofta i dag som mer eller mindre förlegade. Numera förväntas i många fall praktiska virtuella turer, 360-fotografering och annat som inte bara bjuder på en rättvis framställning, utan även låter den som tittar på bilden ta kontroll över den visuella upplevelsen.

Jag är en erfaren drönarfotograf som har mångårig erfarenhet av VR-turer, 360-drönarfotografering, panoramor och liknande fototekniker som dessa dagar är väldigt efterfrågade. Men på vilka sätt kan egentligen drönarfotografering göra skillnad i er verksamhet?

drone

SV-Home       OM OSS       TJÄNSTER      NYHETER         KONTAKT-Email

No Comments

Post a Comment