360isee inside virtual tours | Google Fotografering En Virtuell 360-Rundtur Av Ditt Företag
Google Streetview Fotografering En Virtuell 360-Rundtur Av Ditt Företag varför 360-panorama och VR-fotografin är bra för småföretag
2645
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2645,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Google Streetview Fotografering en virtuell 360-rundtur av ditt företag

HOME      SV-Home       OM OSS       TJÄNSTER      NYHETER         KONTAKT-Email

Vem är 360ise

Betrodda fotografer är utbildade till att ta bilder med hög kvalitet på interiörer och kan hantera vanliga utmaningar såsom svag belysning och trånga utrymmen. Fotograferna är även certifierade att ta bilder med vidvinkelobjektiv och vridbara kamerastativ, som när de överförs till Googles bearbetning av fotograferna omvandlas till 360-graders panoramabilder och en promenad genom ditt företag. När fotograferna har överfört bilderna från sina kameror använder Googles bearbetning avancerad bildskarvning, HDR, bildmatchning och annan teknik till att framställa dessa panoramavandringar.

Fotografering för Google street view Fotograf

20000000 visningar! Du är en toppfotograf på Google Maps

Du har precis åstadkommit vad väldigt få människor har gjort: nått 20 000 000 fotovyer! Fortsätt så!

1) En Digital 360 See-Inside Rundtur

I en digital värld så är möjligheten att kunna erbjuda en digital rundtur av ditt företag en naturlig utveckling, en digital rundtur vara just det som övertalar en potentiell kund till att kontakta dig.Hundratals företag har börjat investera miljoner i allt som rör virtuell verklighet och 360 graders fotografering som att markera ett viktigt steg för framtiden. Att använda sig utav virtuell verklighet är ett första steg mot det som teknologin kommer att utvecklas till inom bara några år.

2)  Få bättre resultat på Google

Med hjälp av Googles sökmotor så kan du öka besökssiffrorna och förbättra resultaten för din hemsida som i sin tur ger dig bättre chans för konvertering av kunder. Med virtuell verklighet som en extra lockande faktor kan besöken på din hemsida öka markant.

3) Visa din kreativa och innovativa sida

Många företag börjar upptäcka fördelarna med att fotografera och filma i 360 grader och med hjälp av virtuell tur verklighet kan du som företag visa den kreativa och innovativa sidan av er verksamhet så som redan tusentals många andra företag gör.

Du erbjuder inte bara dina besökare en rundtur till ditt företag men också en upplevelse. Potentiella kunder kan med hjälp av virtuell rundtur få en känsla av hur ett besök hos er verksamhet skulle se ut. 

Varför 360-panorama och VR-fotografin är bra för småföretag

När potentiella kunder söker efter ditt företag med namn på Google, ser de bilderna direkt på sökresultatsidan. Dessa panoramabilder publiceras även på sidor i Google+ Lokalt, Google Maps och på andra Google-webbplatser och ger kunderna en bättre uppfattning om utseende, inredning och företagets vackra interiör. 

Skapa förtroende med hjälp av en See Inside virtuell rundtur av hög kvalitet som har producerats av en tredje part. Då kan besökarna bekanta sig med dina lokaler innan de kommer dit.

Vem Kommer Att Ha Virtuella Turer      –     Företag Vem Arbetar Vi Med

360 Google Kontact

HOME      SV-Home       OM OSS       TJÄNSTER      NYHETER         KONTAKT-Email

Virtuell rundtur för mäklare fotografering virtuell visning med 360 Rundtur. Gå på visning före visningen.

Potentiella bostadsköpare kan sedan få en virtuell rundtur i bostaden via mobilen eller surfplattan.

Upplev planlösning, inredning och arkitektur.