360isee inside virtual tours | Google Fotografering En Virtuell 360-Rundtur Av Ditt Företag
Google Streetview Fotografering En Virtuell 360-Rundtur Av Ditt Företag varför 360-panorama och VR-fotografin är bra för småföretag
2645
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2645,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

HOME      SV-Home       OM OSS       TJÄNSTER      NYHETER         KONTAKT-Email

Google Streetview Fotografering en virtuell 360-rundtur av ditt företag

Vem är 360ise

Betrodda fotografer är utbildade till att ta bilder med hög kvalitet på interiörer och kan hantera vanliga utmaningar såsom svag belysning och trånga utrymmen. Fotograferna är även certifierade att ta bilder med vidvinkelobjektiv och vridbara kamerastativ, som när de överförs till Googles bearbetning av fotograferna omvandlas till 360-graders panoramabilder och en promenad genom ditt företag. När fotograferna har överfört bilderna från sina kameror använder Googles bearbetning avancerad bildskarvning, HDR, bildmatchning och annan teknik till att framställa dessa panoramavandringar.

google views

35000000 visningar! Du är en toppfotograf på Google Maps

Du har precis åstadkommit vad väldigt få människor har gjort: nått 35 000 000 fotovyer! Fortsätt så!

Godkända Street View-proffs

1) En Digital 360 See-Inside Rundtur

I en digital värld så är möjligheten att kunna erbjuda en digital rundtur av ditt företag en naturlig utveckling, en digital rundtur vara just det som övertalar en potentiell kund till att kontakta dig.Hundratals företag har börjat investera miljoner i allt som rör virtuell verklighet och 360 graders fotografering som att markera ett viktigt steg för framtiden. Att använda sig utav virtuell verklighet är ett första steg mot det som teknologin kommer att utvecklas till inom bara några år.

2)  Få bättre resultat på Google

Med hjälp av Googles sökmotor så kan du öka besökssiffrorna och förbättra resultaten för din hemsida som i sin tur ger dig bättre chans för konvertering av kunder. Med virtuell verklighet som en extra lockande faktor kan besöken på din hemsida öka markant.

3) Visa din kreativa och innovativa sida

Många företag börjar upptäcka fördelarna med att fotografera och filma i 360 grader och med hjälp av virtuell tur verklighet kan du som företag visa den kreativa och innovativa sidan av er verksamhet så som redan tusentals många andra företag gör.

Du erbjuder inte bara dina besökare en rundtur till ditt företag men också en upplevelse. Potentiella kunder kan med hjälp av virtuell rundtur få en känsla av hur ett besök hos er verksamhet skulle se ut. 

Varför 360-panorama och VR-fotografin är bra för småföretag

När potentiella kunder söker efter ditt företag med namn på Google, ser de bilderna direkt på sökresultatsidan. Dessa panoramabilder publiceras även på sidor i Google+ Lokalt, Google Maps och på andra Google-webbplatser och ger kunderna en bättre uppfattning om utseende, inredning och företagets vackra interiör. 

Skapa förtroende med hjälp av en See Inside virtuell rundtur av hög kvalitet som har producerats av en tredje part. Då kan besökarna bekanta sig med dina lokaler innan de kommer dit.

Vem Kommer Att Ha Virtuella Turer      –     Företag Vem Arbetar Vi Med

360 Google Kontact

Virtuell Rundtur Fotograferi Virtuell 360 Rundtur Nyheter

Så kan 360-gradersbilder och virtuella rundturer hjälpa ditt företag

Det finns många sätt att öka sin synlighet online. Förutom det uppenbara med genomtänkta sociala medie-strategier och en sökmotoroptimerad webbplats finns det även andra sätt – inte minst användningen av virtuella kartor och 360-gradersbilder.

Att som företagare kunna visa upp kompletta företagsuppgifter online är något som inger förtroende. Det innebär i praktiken en markant större sannolikhet att just ditt företag betraktas som väletablerat och seriöst vid sökningar på Google.

En trend som ökat i omfattning är att ge kunder en möjlighet att se din butik eller restaurang innan de besöker den. Tack vare tjänster likt Google Maps och Google Street View kan man idag som besökare lägga mindre tid på att leta efter information – och mer tid på att upptäcka nya intressanta platser.

Skapar ett intresse

Många företagssökningar på Google resulterar i ett fysiskt besök. Företagsuppgifter med foton och rundturer kan inspirera kunder att slutföra ett köp. Enligt Googles egen statistik föredrar 62 procent av onlinebesökare att se foton inifrån affären eller restaurangen när man söker efter information om ett företag som man planerar att besöka.

Genom att visa upp din verksamhet på nätet erbjuder du inte bara dina besökare en rundtur på ditt företag – du ger dem även en upplevelse. Företagsuppgifter som postar foton och virtuella rundturer skapar ett större intresse för sin affärsverksamhet jämfört med de konkurrenter som inte erbjuder några bilder.

Kontakta oss

Vill du få hjälp med att skapa nytagna 360 bilder som är tagna från gatan som visar upp din nya företagsfasad på Google Street View? Eller vill du kanske få stöd genom att spela in en intresseväckande och snygg rundtur i dina lokaler? Ta hjälp av en välrenommerad Google Street View-godkänd fotograf för att se till att bilderna ser professionella ut! Läs mer här.

Tandläkarmottagning Virtuell Rundtur

Tandläkarmottagning

Upplever du att din tandläkarmottagning inte lyckas locka tillräckligt många nya kunder via digitala medel? Vi är många som har blivit mer måna om att de platser vi besöker ska hålla god hygien, inte minst när det gäller vård. Med en tandläkarmottagning virtuell rundtur får du chansen att garantera en renlig och professionell mottagning från alla vinklar.

På 360i.se skapar vi tandläkarmottagning virtuell rundtur av din verksamhet. Genom en panoramabild skapas en interaktivt rum där besökare kan se sig omkring i sin egen takt. Med ett fotografi som går att vrida 360 kan kunden utforska din lokal, samtidigt som en video spelas upp i rummet. Effekten blir iögonfallande, och i videon har du möjlighet att ge kunden den information som du annars kanske hade skrivit. Den visuella effekten gör att besökaren stannar kvar på hemsidan och tar del av informationen.

 READ MORE

Så kan 360i.se hjälpa dig med ditt virtuella evenemang

Allt fler marknadsansvariga har fått upp ögonen för virtuella event och hur dessa kan lyfta ens affär. Lär dig mer om detta spännande ämne!

Redan under sommaren 2020 fick alla teknikintresserade beskedet att årets upplaga av den välkända teknikmässan CES 2021 i Las Vegas skulle bli helt digital. Detta på grund av den numera välbekanta akronymen COVID-19 som har påverkat våra liv och hur vi interagerar med andra människor.

 READ MORE

Nya förutsättningar för 360 virtuell shopping och upplevelser

På kort tid så vi på kollektiv nivå tvingats omvärdera hur vi ser på socialt umgänge, och hur vi förhåller oss till allt ifrån shoppingturer till semesterupplevelser. Samtidigt har en ny virtuell marknad vuxit fram som faktiskt kan kompensera för den förlust många nu upplever. 360 virtuella fototurer förändrar våra liv snabbare än vi någonsin trodde.

För många av oss gick begreppet pandemi från att vara något historiskt till att bli en vardaglig realitet. Och detta är såklart ett direkt resultat av COVID-19-situationen. Många har på kort tid behövt lägga om hela sina liv, med följd att vardagliga saker såsom shopping, mathandling eller helt vanligt umgänge kommit att kantas av problem. Men hur har det egentligen förändrat vår vardag?

 READ MORE

360 Virtuella Turer Av Fastigheter

Arkitektonisk fotografering av fastigheter, 360 virtuella turer och snygga bilder som garanterat ger ett bra första intryck – Är det verkligen värt det?

På senare tid har det skett enorma förändringar när det gäller fotografering för fastighetsförsäljning och när det gäller visningar. Numera förväntar sig potentiella köpare ofta att få direkt tillgång till bilder från 360-graders vinkel som är gjorda för fotografering av fastigheter. Anledningen är att med en tydlig och klar 360 gradig live guidad tur, ger det köparen ett drastiskt bättre perspektiv på fastigheten eller lägenheten som den potentiella kunden tittar på.

 READ MORE

Virtuell rundtur för mäklare fotografering virtuell visning med 360 Rundtur. Gå på visning före visningen.

Potentiella bostadsköpare kan sedan få en virtuell rundtur i bostaden via mobilen eller surfplattan.

Upplev planlösning, inredning och arkitektur.

HOME      SV-Home       OM OSS       TJÄNSTER      NYHETER         KONTAKT-Email