360isee inside virtual tours | 360 virtuell rundtur nyheter
3234
page-template-default,page,page-id-3234,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

HOME      SV-Home       OM OSS       TJÄNSTER      NYHETER         KONTAKT-Email

Ditt virtuella evenemang

Så kan 360i.se hjälpa dig med ditt virtuella evenemang

January 30 2021

 

Virtuella Evenemang för företag och verksamheter

Virtuella tjänster som är informativa, roliga och som berättar en bra historia har utan tvivel framtiden för sig.  Med en VR-hjälm och en bra och uppslukande upplevelse kan man enkelt länka samman nyttoaspekter med mer underhållande delar.

Vi på 360i.se är experter på virtuella evenemang och även virtuell streetview-fotografering. Vi kan hjälpa dig att skräddarsy virtuella aktiviteter, och hjälpa dig ta fram strategier för hur du kan boosta din försäljning med hjälp av virtuella upplevelser som passar både i mobilen och i en VR-hjälm.

Learn More

 

360 Drönarfotografering Med Virtuella Rundturer

360 Drönarfotografering Med Virtuella Rundturer

January 20 2021

 

360 Drönarfotografering för företag och verksamheter

Ett både representativ och stilbildande visuell framtoning är på många sätt ett måste om man vill se till att såväl nuvarande som framtida kunder, intressenter och brukare får rätt intryck om verksamheten. Det har visat sig vara oerhört viktigt om man vill sticka ut ur mängden, och verkligen visa alla sidor av ens verksamhet.

Men fotografisk framställning är på många sätt en färskvara. Och de stilgrepp som var trendsättande för bara några år sedan, framstår ofta i dag som mer eller mindre förlegade. Numera förväntas i många fall praktiska virtuella turer, 360-fotografering och annat som inte bara bjuder på en rättvis framställning, utan även låter den som tittar på bilden ta kontroll över den visuella upplevelsen.

Learn More

 

drone

360-gradersbilder och virtuella rundturer hjälpa ditt företag

Så kan 360-gradersbilder och virtuella rundturer hjälpa ditt företag

January 12 2021

Det finns många sätt att öka sin synlighet online. Förutom det uppenbara med genomtänkta sociala medie-strategier och en sökmotoroptimerad webbplats finns det även andra sätt – inte minst användningen av virtuella kartor och 360-gradersbilder.

Att som företagare kunna visa upp kompletta företagsuppgifter online är något som inger förtroende. Det innebär i praktiken en markant större sannolikhet att just ditt företag betraktas som väletablerat och seriöst vid sökningar på Google.

En trend som ökat i omfattning är att ge kunder en möjlighet att se din butik eller restaurang innan de besöker den. Tack vare tjänster likt Google Maps och Google Street View kan man idag som besökare lägga mindre tid på att leta efter information – och mer tid på att upptäcka nya intressanta platser. 

Learn More

auto photography