360isee inside virtual tours | 360 virtuell rundtur nyheter
3234
page-template-default,page,page-id-3234,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

HOME      SV-Home       OM OSS       TJÄNSTER      NYHETER         KONTAKT-Email

360° Virtuella Rundvandringar

Att Förbättra Fastighetsmarknadsföring Med 360° Virtuella Rundvandringar

March 15 2024

Att Utveckla 360° Virtuella Rundvandringar för Detaljhandeln I dagens konkurrensutsatta detaljhandelslandskap måste företag hitta innovativa sätt att engagera kunderna och driva försäljningen. En effektiv strategi är att använda sig av 360° virtuella rundvandringar för att skapa immergerande shoppingupplevelser som fångar publikens intresse och uppmuntrar dem att…

READ MORE HERE

Virtual Tours

360° Virtuella Rundvandringar

Att Förbättra Fastighetsmarknadsföring Med 360° Virtuella Rundvandringar

March 10 2024

Som företagsägare är det avgörande att effektivt marknadsföra din fastighet för att locka kunder och driva försäljningen. Ett innovativt verktyg som kan höja dina marknadsföringsinsatser är 360° virtuella rundvandringar. Denna teknologi tillåter potentiella kunder att virtuellt utforska din fastighet, vilket ger dem en uppslukande upplevelse som visar varje detalj….

READ MORE HERE

360 immersive restaurant virtual tour

Drönare Bilder av Byggprojekt

Drönare Bilder av Byggprojekt

February 01 2024

Drönare kan hjälpa ett byggprojekt på flera sätt: Övervakning: flygdrönare kan användas för att övervaka byggprojektet från luften och säkerställa att allt går enligt planen. Inspektioner: Drönare kan användas för att inspektera tak, byggnadsfasader, broar och andra svåråtkomliga områden, vilket sparar tid och minskar risken…

READ MORE HERE

 

flygfoto byggprojekt

Virtuell Rundtur

Virtuella Rundturer

January 22 2024

Synlighet och konvertering online med 360-fotografering

Vad är viktigast för alla företag ? Virtuella Rundturer

 

Jo, det är synlighet på nätet och en hög konverteringsgrad som kan hjälpa dem att konvertera sina besökare till kunder. Tyvärr kan inte alla företag uppnå sitt mål. Om du tillhör ett av dessa misslyckade företag, låt oss presentera en ny och innovativ tillgång, nämligen 360-fotografering, som har en enorm potential att driva betydande trafik till din webbplats och generera hög konvertering.

 

Konvertering med 360-fotografi är möjlig om du genomför det på ett bra sätt och integrerar 360-gradersfotografering på din webbplats och andra digitala plattformar.

Hur kan Virtuella rundturer 360-fotografering hjälpa dig att växa på nätet?

READ MORE HERE

 

virtuellarundturer

35 Miljoner Visningar Virtuell Rundtur

Google Virtual Tours 35 miljoner visningar.

May 22 2022

Ian Johnson är så stolt, 35 miljoner människor har sett mina fotografier, mycket stolt över att ha nått 35 miljoner visningsstrecket. Det betyder att våra kombinerade Google Virtual Tours har över totalt 35 miljoner visningar.

 

På Ian Johnson och 360i.se arbetar mycket hårt för att få våra kunder och kunder och vi gör det bästa möjliga jobbet på alla våra 360-fototurer. Våra 360-turer blir alltid bra.

 

Så för att fira denna fantastiska milstolpe kommer vi till ditt företag och fotograferar upp till 10 panoramabilder för Google och Google Maps och lägger dem i form av en virtuell rundtur, vi kommer att inkludera 10 gratis fler bilder för alla sociala medier du har för ditt företag.

Learn More

 

google views

Ian Johnson

Tandläkarmottagning Virtuell Rundtur

Tandläkarmottagning Virtuell Rundtur

Aug 22 2021

 

Tandläkarmottagning

Upplever du att din tandläkarmottagning inte lyckas locka tillräckligt många nya kunder via digitala medel? Vi är många som har blivit mer måna om att de platser vi besöker ska hålla god hygien, inte minst när det gäller vård. Med en tandläkarmottagning virtuell rundtur får du chansen att garantera en renlig och professionell mottagning från alla vinklar.

Undersökningar visar att en virtuell rundtur håller kvar besökare 5 till 10 gånger längre. Fotografiet placeras enkelt på din hemsida och fungerar lika bra på datorn, mobilen och surfplattan.

På 360i.se skapar vi tandläkarmottagning virtuell rundtur av din verksamhet. Genom en panoramabild skapas en interaktivt rum där besökare kan se sig omkring i sin egen takt.

Learn More

 

Certifierad Professionell 360 Drönare Fotograf

Certifierad Professionell 360 Drönare Fotograf

May 02 2021

 

För att få en flygbild innan drönare blev tillgängliga för mängderna behövde man hyra en helikopter, en pilot och en fotograf. Idag är det mycket lättare än så, du behöver bara anlita en professionell drönare fotograf, vilket är mycket billigare. Nya regler från 1 Januari 2021 Nu måste alla som flyger drönare ha drönarkort.

Certified Drönare Fotograf Stockholm

Man kan tro att det skulle gå att köpa en drönare själv och försöka få bra filmer eller foton, men så enkelt är det tyvärr inte, man behöver nämligen gå en speciell kurs och få certifikat för att få använda drönare kommersiellt. Drönare har blivit så populära på senare tider att över 80% av företag använder sig av drönarfilmer som sitt huvudsakliga marknadsföringsverktyg.

Så varför behöver ditt företag en professionell drönare fotograf?

Learn More

 

drönar

360 Virtuella Turer Av Fastigheter

360 Virtuella Turer Av Fastigheter

March 15 2021

 

Arkitektonisk fotografering av fastigheter, 360 virtuella turer och snygga bilder som garanterat ger ett bra första intryck – Är det verkligen värt det?

På senare tid har det skett enorma förändringar när det gäller fotografering för fastighetsförsäljning och när det gäller visningar. Numera förväntar sig potentiella köpare ofta att få direkt tillgång till bilder från 360-graders vinkel som är gjorda för fotografering av fastigheter. Anledningen är att med en tydlig och klar 360 gradig live guidad tur, ger det köparen ett drastiskt bättre perspektiv på fastigheten eller lägenheten som den potentiella kunden tittar på.

Ian Johnson, ansvarig fotograf på 360ise, har under de senaste månaderna sett en drastisk ökning av efterfrågan på 360 virtuella turer och säger att “Sanningen är att idag är det ofta tillgängligheten av sådana foton som avgör om köpare ens väljer att titta närmare på annonsen eller inte “.

De som fortfarande är skeptiska till detta bör ta en titt på Mäklarhuset, Sveriges största fastighetskedja som har valt att investera i virtuella turer Varför? Anledningen är på många sätt uppenbar. Det är vad kunderna vill ha och vad det förväntar sig!

Learn More

 

360-fastighetsmäklare-virtuell-tur

360 virtuell shopping

Nya förutsättningar för virtuell shopping och upplevelser

February 27 2021

 

Nya förutsättningar för virtuell shopping och upplevelser

På kort tid så vi på kollektiv nivå tvingats omvärdera hur vi ser på socialt umgänge, och hur vi förhåller oss till allt ifrån shoppingturer till semesterupplevelser. Samtidigt har en ny virtuell marknad vuxit fram som faktiskt kan kompensera för den förlust många nu upplever.360 virtuella fototurer förändrar våra liv snabbare än vi någonsin trodde.

För många av oss gick begreppet pandemi från att vara något historiskt till att bli en vardaglig realitet. Och detta är såklart ett direkt resultat av COVID-19-situationen. Många har på kort tid behövt lägga om hela sina liv, med följd att vardagliga saker såsom shopping, mathandling eller helt vanligt umgänge kommit att kantas av problem. Men hur har det egentligen förändrat vår vardag?

Learn More

 

Ditt virtuella evenemang

Så kan 360i.se hjälpa dig med ditt virtuella evenemang

January 30 2021

 

Virtuella Evenemang för företag och verksamheter

Virtuella tjänster som är informativa, roliga och som berättar en bra historia har utan tvivel framtiden för sig.  Med en VR-hjälm och en bra och uppslukande upplevelse kan man enkelt länka samman nyttoaspekter med mer underhållande delar.

Vi på 360i.se är experter på virtuella evenemang och även virtuell streetview-fotografering. Vi kan hjälpa dig att skräddarsy virtuella aktiviteter, och hjälpa dig ta fram strategier för hur du kan boosta din försäljning med hjälp av virtuella upplevelser som passar både i mobilen och i en VR-hjälm.

Learn More

 

360 Drönarfotografering Med Virtuella Rundturer

360 Drönarfotografering Med Virtuella Rundturer

January 20 2021

 

360 Drönarfotografering för företag och verksamheter

Ett både representativ och stilbildande visuell framtoning är på många sätt ett måste om man vill se till att såväl nuvarande som framtida kunder, intressenter och brukare får rätt intryck om verksamheten. Det har visat sig vara oerhört viktigt om man vill sticka ut ur mängden, och verkligen visa alla sidor av ens verksamhet.

Men fotografisk framställning är på många sätt en färskvara. Och de stilgrepp som var trendsättande för bara några år sedan, framstår ofta i dag som mer eller mindre förlegade. Numera förväntas i många fall praktiska virtuella turer, 360-fotografering och annat som inte bara bjuder på en rättvis framställning, utan även låter den som tittar på bilden ta kontroll över den visuella upplevelsen.

Learn More

 

drone

360-gradersbilder och virtuella rundturer hjälpa ditt företag

Så kan 360-gradersbilder och virtuella rundturer hjälpa ditt företag

January 12 2021

Det finns många sätt att öka sin synlighet online. Förutom det uppenbara med genomtänkta sociala medie-strategier och en sökmotoroptimerad webbplats finns det även andra sätt – inte minst användningen av virtuella kartor och 360-gradersbilder.

Att som företagare kunna visa upp kompletta företagsuppgifter online är något som inger förtroende. Det innebär i praktiken en markant större sannolikhet att just ditt företag betraktas som väletablerat och seriöst vid sökningar på Google.

En trend som ökat i omfattning är att ge kunder en möjlighet att se din butik eller restaurang innan de besöker den. Tack vare tjänster likt Google Maps och Google Street View kan man idag som besökare lägga mindre tid på att leta efter information – och mer tid på att upptäcka nya intressanta platser. 

Learn More

auto photography