360isee inside virtual tours | Certified 360 Drönare Fotograf Stockholm
3571
post-template-default,single,single-post,postid-3571,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Certified 360 Drönare Fotograf Stockholm

Vikten av en certifierad professionell drönare fotograf

För att få en flygbild innan drönare blev tillgängliga för mängderna behövde man hyra en helikopter, en pilot och en fotograf. Idag är det mycket lättare än så, du behöver bara anlita en professionell drönare fotograf, vilket är mycket billigare. Nya regler från 1 Januari 2021 Nu måste alla som flyger drönare ha drönarkort.

HOME      SV-Home       OM OSS       TJÄNSTER      NYHETER         KONTAKT-Email

Certified Drönare Fotograf Stockholm

Man kan tro att det skulle gå att köpa en drönare själv och försöka få bra filmer eller foton, men så enkelt är det tyvärr inte, man behöver nämligen gå en speciell kurs och få certifikat för att få använda drönare kommersiellt. Drönare har blivit så populära på senare tider att över 80% av företag använder sig av drönarfilmer som sitt huvudsakliga marknadsföringsverktyg.

Så varför behöver ditt företag en professionell drönare fotograf? Det finns många fördelar med att anlita en drönare fotograf. Flygbilder är visuellt tilltalande och ger en bra bild av hur ett objekt ser ut från flera vinklar. Om du vill sälja ett hus är det bra att ha bilder eller en film av huset och området.

Social Media Drönarbilder

Ett väldigt viktigt marknadsföringsmedel är sociala medier. Dina inlägg på sociala medier lockar potentiella köpare till din hemsida . Marknaden för drönarbilder ökar och förväntas öka under de kommande åren. Drönare är väldigt mångsidiga, man kan filma några centimeter från marken eller högt upp i luften i höga hastigheter. Det som är bra med drönare är att de kan filma och fota i hög upplösning, i vissa fall 4k eller högre, det beror bara på kameran, och kameran kan man byta ut mot en bättre om man vill. En annan fördel med drönare är att de är väldigt tysta så de stör inte, ifall du till exempel filmar ett evenemang kommer man antagligen inte ens märka den.

Det är alltså viktigt att dina upplägg ser bra ut och det kan du göra med hjälp av en drönare fotograf. Stockholm är en fin stad och det kan du använda för att göra riktigt fina reklamfilmer, men det är inte lätt så du kan behöva hjälp av en certifierad professionell drönare fotograf.

Bröllopslokal Konferenslokaler Bil Salong

Flygbilder kan alltså hjälpa dig sälja en produkt, ett evenemang eller en tjänst. En vacker film av ett bröllop kan hjälpa din cateringverksamhet. En film som visar vackra berg och snö kan hjälpa dig locka kunder till din skidanläggning, eller din skidaffär. En annan fördel med drönare är att man kan få filmer av saker i rörelse då vissa drönare kan åka lika snabbt som en bil. Exempel på videor där snabba drönare är bra är när du fotograferar en bil, för en bilbutik så att du kan få en drönare som följer en motorcykel eller liknande genom luften. Den filmen och de bilderna ser mycket bättre ut om de är tagna av en professionell drönare fotograf. Ett väldigt viktigt marknadsföringsmedel är sociala medier. Dina inlägg på sociala medier lockar potentiella köpare till din hemsida.

Ja Drönare Fotograf Stockholm

För att sammanfatta kan man säga att en professionell drönare fotograf är väldigt viktigt för ditt företag och kan ge dig stora fördelar när det kommer till att marknadsföra din produkt eller tjänst. Flygfilmer ger din reklam en mer professionell känsla. Anlita en certifierad professionell drönare fotograf idag

drönar

No Comments

Post a Comment