360isee inside virtual tours | 360 virtuella turer av fastigheter
3377
post-template-default,single,single-post,postid-3377,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
360-fastighetsmäklare-virtuell-tur

360 virtuella turer av fastigheter

360 virtuella turer

Arkitektonisk fotografering av fastigheter, 360 virtuella turer och snygga bilder som garanterat ger ett bra första intryck – Är det verkligen värt det?

På senare tid har det skett enorma förändringar när det gäller fotografering för fastighetsförsäljning och när det gäller visningar. Numera förväntar sig potentiella köpare ofta att få direkt tillgång till bilder från 360-graders vinkel som är gjorda för fotografering av fastigheter. Anledningen är att med en tydlig och klar 360 gradig live guidad tur, ger det köparen ett drastiskt bättre perspektiv på fastigheten eller lägenheten som den potentiella kunden tittar på.

Ian Johnson, ansvarig fotograf på 360ise, har under de senaste månaderna sett en drastisk ökning av efterfrågan på 360 virtuella turer och säger att “Sanningen är att idag är det ofta tillgängligheten av sådana foton som avgör om köpare ens väljer att titta närmare på annonsen eller inte “.

De som fortfarande är skeptiska till detta bör ta en titt på Mäklarhuset, Sveriges största fastighetskedja som har valt att investera i virtuella turer Varför? Anledningen är på många sätt uppenbar. Det är vad kunderna vill ha och vad det förväntar sig!

   SV-Home       OM OSS       TJÄNSTER      NYHETER         KONTAKT-Email

Moderna hus- och fastighetsköpare har kommit till en punkt där de förväntar sig väldigt stor tillgänglighet. Detta är förmodligen ett direkt resultat av den stora internetkulturen kring sociala medier, appar och sökmotorer där du i princip inte behöver anstränga dig för att få tillgång till den information du behöver. De företag och privata säljare som väljer att publicera traditionella annonser med några statiska foton riskerar därför att nästan helt utesluta en stor grupp potentiella köpare.

Även om denna teknik kan uppfattas som ny och otestad, så är verkligheten drastiskt annorlunda. Numera är det standarden för många av de största kart- och söktjänsterna på Internet. Google kan se 360-foton och dela upp dem. Facebook har gjort det lättare att visa 360-foton. Och det har till och med blivit så att de webbplatser som erbjuder den här typen av bilder faktiskt prioriteras i sökresultaten framför andra tjänster. Oavsett om du är privatperson eller mäklare har du mycket att vinna på att kunna erbjuda 360-bilder och 360 virtuella turer.  See Oscar Properties Here   och Here

360-fastighetsmäklare-virtuell-tur

No Comments

Post a Comment