360isee inside virtual tours | drönarfotograf stockholm
3661
page-template-default,page,page-id-3661,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Drönarfotograf Stockholm

    SV-Home       OM OSS       TJÄNSTER      NYHETER         KONTAKT-Email

Drönarfotografering för företag och verksamheter i Stockholm

 

Ett både representativ och stilbildande visuell framtoning är på många sätt ett måste om man vill se till att såväl nuvarande som framtida kunder, intressenter och brukare får rätt intryck om verksamheten. Det har visat sig vara oerhört viktigt om man vill sticka ut ur mängden, och verkligen visa alla sidor av ens verksamhet.

Men fotografisk framställning är på många sätt en färskvara. Och de stilgrepp som var trendsättande för bara några år sedan, framstår ofta i dag som mer eller mindre förlegade. Numera förväntas i många fall praktiska virtuella turer, 360-fotografering och annat som inte bara bjuder på en rättvis framställning, utan även låter den som tittar på bilden ta kontroll över den visuella upplevelsen.

Jag är en erfaren drönarfotograf i Stockholm som har mångårig erfarenhet av VR-turer, 360-drönarfotografering, panoramor och liknande fototekniker som dessa dagar är väldigt efterfrågade. Men på vilka sätt kan egentligen drönarfotografering göra skillnad i er verksamhet? Dronarfotografering pris ?

 Professionell drönare foto och flygbild

Drönarfoto  Drönaruppdrag Projekt Slussen

360 Drönarfotografering Ett bra inslag i den visuella framställningen

Vi lever i visuella tider. Att en bild säger mer än tusen ord råder det ofta ingen tvekan om. Detta har gjort att många verksamheter kan dra väldigt stor nytta av att verkligen ge allt när det kommer till att använda visuella medier till sina fördelar. Detta gäller allt ifrån små företag till byggföretag, arkitekter, kommuner och myndigheter. Särskilt när det kommer till 360-drönarfotografering. Vad är de då som gör denna slags fotografering så speciell och särskilt användbar?

Drönarfotografering säkerställer att man erbjuda en såväl interaktiv som representativ överblick över både verksamheten och de områden man är verksam på. Detta har visat sig vara viktigt av ett flertal anledningar. Potentiella investerare får lättare att överblicka verksamheten, och vid yrkes- och branschöverskridande samarbeten så förenklar de informationsutbytet.

Som drönarfotograf har man i många fall som uppgift att ge en tydlig överblick över väldigt stora områden och samtidigt göra det möjligt för kunder, medarbetare och samtliga inblandade att få ett perspektiv som är både övergripande och samtidigt väldigt detaljerat.

* TAKE A LOOK AT THE TENNIS  CENTER      Click on the Photo och Drag

drone
360 info contact

Drönare Solar Inspektion Drönaroperatör Stockholm

Solar Inspektion

Droner har blivit ett viktigt verktyg för inspektioner av solpaneler och samlar in mer information. Upptäck skador och underhållsproblem samtidigt som du behåller fotografiska bevis. Användningen av drone-teknik utrustad med avancerade sensorer och kamerabilder för att inspektera sol- och vindkraftsparker förväntas öka under de kommande åren. AR / VR (augmented reality och virtual reality) ger en virtuell miljö för tekniker att fjärr visualisera utrustningen.

Företag har mycket att göra när det gäller att inspektera och underhålla dessa tillgångar. Därför är det värt ansträngningen att hitta och åtgärda problem innan komponenter misslyckas.

Certified Drönare Fotograf Stockholm

Man kan tro att det skulle gå att köpa en drönare själv och försöka få bra filmer eller foton, men så enkelt är det tyvärr inte, man behöver nämligen gå en speciell kurs och få certifikat för att få använda drönare kommersiellt. Drönare har blivit så populära på senare tider att över 80% av företag använder sig av drönarfilmer som sitt huvudsakliga marknadsföringsverktyg.

Så varför behöver ditt företag en professionell drönare fotograf? Det finns många fördelar med att anlita en drönare fotograf. Flygbilder är visuellt tilltalande och ger en bra bild av hur ett objekt ser ut från flera vinklar. Om du vill sälja ett hus är det bra att ha bilder eller en film av huset och området. För att få en flygbild innan drönare blev tillgängliga för mängderna behövde man hyra en helikopter, en pilot och en fotograf. Idag är det mycket lättare än så, du behöver bara anlita en professionell drönare fotograf, vilket är mycket billigare. Nya regler från 1 Januari 2021 Nu måste alla som flyger drönare ha drönarkort.

Social Media Drönarbilder

Ett väldigt viktigt marknadsföringsmedel är sociala medier. Dina inlägg på sociala medier lockar potentiella köpare till din hemsida . Marknaden för drönarbilder ökar och förväntas öka under de kommande åren. Drönare är väldigt mångsidiga, man kan filma några centimeter från marken eller högt upp i luften i höga hastigheter. Det som är bra med drönare är att de kan filma och fota i hög upplösning, i vissa fall 4k eller högre, det beror bara på kameran, och kameran kan man byta ut mot en bättre om man vill. En annan fördel med drönare är att de är väldigt tysta så de stör inte, ifall du till exempel filmar ett evenemang kommer man antagligen inte ens märka den.

Det är alltså viktigt att dina upplägg ser bra ut och det kan du göra med hjälp av en drönare fotograf. Stockholm är en fin stad och det kan du använda för att göra riktigt fina reklamfilmer, men det är inte lätt så du kan behöva hjälp av en certifierad professionell drönare fotograf.

Helikopterfoto av Stockholm

360 info contact

Letar du efter en drönarfotograf

Flygfoto Helikopterfoto Drönarfoto Drönarfilm Drönarbild Drone Foto Stockholm

HOME      SV-Home       OM OSS       TJÄNSTER      NYHETER         KONTAKT-Email