360isee inside virtual tours | Varför 360 virtuell rundtur
3212
post-template-default,single,single-post,postid-3212,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
virtuell rundtur

Varför 360 virtuell rundtur

Varför 360 virtuell rundtur Live Guided Tour-funktioner.

360-graders virtuella turer hjälper till att spara tid och pengar. Nu med Live Guided Tours, som guidar kunden eller den nya klienten en virtuell rundtur, i förstärkt verklighet ger upplevelse och äkthet, till skillnad från 3D-utskrifter och foton, upplever tittaren en mer realistisk vy. Ian Johnson på 360ise säger “Jag gör 3 eller 4 fulla turer per vecka med den inbäddade Live Guided Tour-funktionen”

För det första vad är Live Guided tour?

Sedan tillkomsten av VR (virtual reality) och sedan den mer populära augmented reality-tekniken används den i stor utsträckning för olika ändamål. Eftersom vi pratar om marknadsföring genom denna teknik kommer vi att hålla vårt diskussionsområde mindre. Guidade turer är faktiskt simuleringen av ett visst område eller en plats, som består av ett antal stillbilder eller videor. En virtuell turné kan vara högkvalitativa 360-graders foton eller en perfekt utformad turnévideo.

virtuell rundtur

Avancerad teknik har helt förändrat marknadsföringssättet, antingen är det marknadsföring av fastigheter eller någon annan verksamhet enligt krav. För nästan alla företag är kundnöjdhet högsta prioritet. Och guidade virtuella turer har visat sig vara mycket effektiva i detta perspektiv – särskilt för fastighetsbolag.

Med teknikutvecklingen finns nu flera nya sätt tillgängliga för marknadsförare för att marknadsföra sina projekt, produkter och företag. I denna ständigt framåtgående affärsvärld kan du också få tag på fantastiska 360-graders virtuella turer, professionellt och specifikt fångade och designade för ditt företag enligt dina krav. Ian Johnson säger ” Startpriset som erbjuds av vår tjänst är mycket överkomligt och vi lovar kvaliteten så att varje öre du spenderar är värt det. ”

 

 SV-Home       OM OSS       TJÄNSTER      NYHETER         KONTAKT-Email

No Comments

Post a Comment